Uz dobru organizaciju vidjeti ćete sve ljepote Hrvatske. Mi smo tu da vam pomognemo u tome! Pomoći ćemo vam u planiranju i organizaciji putovanja po Hrvatskoj.

Netaknuta priroda, povijesna baština i stare gradske jezgre, bistro more i prekrasne plaže, planine i šume. Sve su to atrakcije s kojima ćete se susresti u Hrvatskoj. Krenimo od glavnog grada Zagreba. Zagreb je živ, privlačan i čist grad. Zašto čist? Zanimljiva je činjenica da se ceste u Zagrebu noću peru pitkom vodom.

Za Zagreb možemo reći da je milijunski grad u kojem će svatko pronaći ono što traži. Sadržaja ne nedostaje pa su Za Zagrebtako u Zagrebu smješteni najbolji muzeji, galerije, restorani i shopping centri. Razgledavanje započnite s glavnom zagrebačkom katedralom. Nalazi se u samom centru grada i izgrađena je u neogotičkom stilu sa dva tornja. Zatim ga nastavite na Gornjem gradu gdje su smješteni Hrvatski sabor, crkva Svetog Marka sa obojenim krovom (najčešći motiv na razglednicama iz Zagreba). U blizini je i kula Lotrščak koja datira još iz 13. stoljeća. Turistima je dopušten ulaz u kulu pa sa nje možete svjedočiti prekrasnom pogledu na zagrebačke crvene krovove. Nekoliko stotina metara dalje nalazi se Muzej prekinutih veza kojeg turisti jednostavno obožavaju. Također, neka vas ne iznenadi broj turista iz Azije na Gornjem gradu.

Uz obalu se nalaze tisućljetne luke te stari gradovi koji su građeni kamenom u Venecijansko doba. Uz takve gradove proteže se stotine kilometara šljunčanih plaža. Ako volite aktivni odmor, na Hrvatskim plažama možete uživati u ronjenu, jedrenju na dasci, skijanju na vodi. Ako volite i uživate u jedrenju, tada je Hrvatska pravi mali raj za vas. Hrvatska ima preko tisuću dvjesto otoka i ta činjenica Hrvatsku svrstava uz bok sa svjetskim top destinacijama za nautičare. Još jedan mali savjet, Hrvatsko more je predivno i svi pričaju o tome ali nemojte se dati zavarati. I kontinentalna Hrvatska je pravi mali raj.