Glazbeni festivali u Hrvatskoj nevjerojatno su dobri! Za hrvatsku obalu često se može čuti da je nova Ibiza. Hrvatska je postala festivalsko središte i krajnje odredište za vrhunske DJ-e i sve one koji ih prate. Ova predivna zemlja može se pohvaliti mnoštvom festivala koji se održavaju na otvorenom. Ako ste poklonik ovakvih festivala, predlažemo vam da Hrvatska bude vaša sljedeća destinacija.

Croatia Hideout festival, Ultra Europe i Fresh Island festival neki su od nHideout Festival Croatiaajzvučnijih festivala koji se održavaju u Hrvatskoj. Ultra music festival se održava u Splitu i na Hvaru već nekoliko godina za redom. Festival traje tri dana a posjeti ga više od 150 tisuća mladih iz cijelog svijeta.

Svjetski poznata destinacija za mlade željne lude zabave je otok Pag i poznata plaža Zrće. Postoje mnogi servisi za kupnju ulaznica a jedan od njih je i Croatia Wave. To je servis koji mladima uz ulaznice za festivale pronalazi i smještaj u blizini mjesta održavanja festivala.

Za one malo mirnije, postoji drukčiji oblik zabave za vrijeme turističke sezone. O čemu se radi? Naime, svaki gradić uz obalu uzima jedan dan kao svoj praznik. Svake godine na točno određene datume gradovi imaju svoje proslave. Neki to nazivaju ribarskim feštama, neki danom grada a neki to nazivaju dernekom. Ukoliko se zateknete u nekom Dalmatinskom mjestu a to mjesto odjednom “oživi” budite sigurni da je to taj dan.

U glavnom gradu, Zagrebu, možete izaći i zabaviti se tokom cijele godine. U samom centru grada postoji nekoliko klubova koji su omiljeni mladima. Ukoliko ste raspoloženi za izlazak, dovoljno je uputiti se u šetnju centrom grada. Vjerujemo da će vas privući zvuci glazbe iz zagrebačkih klubova i isto tako smo sigurni da ćete se dobro zabaviti. Ukoliko vas centar grada ne zadovoljava, postoji nekoliko klubova oko zagrebačkog jezera Jarun. Za vrijeme ljeta turistima a i domaćima omiljen je klub Gallery.

U Hrvatskoj se možete zabaviti i na ulici, u svakom trenutku se čuje glazba sa svih strana. Opustite se i uživajte! Nakon cijelonoćnog uživanja na hrvatskim festivalima, ponekad godi napraviti i mali odmor. Glasna muzika, ples do zore, pokoje piće, nekoliko dana zaredom. Treba ipak imati kapacitet za to. Čak i onima najjačima i najotpornijima, odmor dobro dođe. Uostalom, nakon što odmorite glavu na kratko vrijeme, užitak u slijedećoj sekvenci bit će još i veći. Nije grijeh ako se na koji trenutak, u pauzama između koncerata, povučete u osamu i odigrate koji ipad Automate da odmorite glavu, dušu i tijelo.